sunnuntai 22. elokuuta 2010

Matkailu avartaa

Jekku ei ollut vielä koskaan matkustanut bussilla, joten ajattelimme korjata asian. Päätimme, että busseilemme koirapuistoon ja takaisin. Koirapuisto on kyllä periaatteessa kävelymatkan päässä, mutta Jekun kanssa sinne kestäisi varmaankin lähemmäs tunnin verran kävellä. Jekku ei ollut bussista moksiskaan. Se istui tai makasi sylissäni ihan kiltisti.

Koirapuistossa oli jälleen kivaa! Aluksi menimme isojen koirien puolelle, sillä pienten puolella ei ollut taaskaan ketään. Ihan hyvin Jekku pärjäsi isompienkin koirien kanssa. Kun pienempien puolelle alkoi tulla porukkaa, siirryimme mekin sinne. Koirapuistossa vierähti kevyesti pari tuntia. Jekku juoksi ja telmi taas ihan hulluna. Silti sillä riitti vielä kotona virtaa leikkimiseen. Pitäisi alkaa enemmän puuhailla sen kanssa kaikkea sellaista, jossa se saisi käyttää päätään, jotta Jekkua saisi sillä tavoin kuluttamaan energiaansa. Olen miettinyt koirakouluun menoa, mutta aina iskee laiskuus, enkä saakaan aikaiseksi lähteä. Pitäisi olla ehkä seuraa.

Viikonloppuna meillä oli taas Miehen kanssa menoa sen verran, että Jekku oli tällä kertaa Miehen vanhempien mukana mökkeilemässä Karjalohjalla. Jekku oli osallistunut rapujuhliin, käynyt veneilemässä ja visiitillä Fiskarsissa. Ihmiset olivat olleet kovasti ihastuneita Jekkuun, eikä sitä olisi maltettu päästää poiskaan. Jekulla lienee siis ollut mukava viikonloppu, varsinkin, kun myös Musti oli mukana menossa.

Kotona Jekkua odotti uusi lelu, jonka itse asiassa ostimme lastenleluosastolta. Jekku otti uuden lelun tyytyväisenä vastaan ja kuljetti sen sohvan alle. Nyt Jekku on hetken riehunut, joten se ottaa vähän lepoa välillä. Ensi viikolla olisi tarkoitus treffata taas Stara-siskoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti