maanantai 18. tammikuuta 2016

Treffailua

Kylläpä nyt on ollut vilkasta! Ensin tapasimme Raikun, sitten olimme schipperketreffeillä ja viikko sitten treffasimme taas Tarakka-mudin. (Joo, vähän laahaa jäljessä tämä päivitys...)

Tapasimme Kirjakahvilan pihalla, mikä oli hyvä idea, koska siellä oli rauhaisaa, joten koirat saivat niin sanotusti ottaa löysät pois. Tarakka kovin liehitteli ensin Jekkua, koska se tykkää kuulemma mustista koirista. Se siis meinasi, että kuuluu Jekun kanssa samaan joukkueeseen. Jekku ei täysin ollut samaa mieltä. Ei se siis äreä ollut, josko nyt ei niin kovasti innostunut riekkumaankaan. Jalo sen sijaan tykkäsi ihan kovin kovasti. Se heilui, riekkui, vikisi ja hyppelehti.

Tarakka oli kovin kasvanut ja reipastunut, eikä se pelännyt, eikä sitä lumisade haitannut. Niinpä lähdimme kävelylle yliopistonmäen kautta Tuomaansillalle ja jokirantaa takaisin keskustaan päin. Tarakan omistaja kovin kehui, että Jekku ja Jalo kävelevät niim hienosti. Mitä lie vieraskoreutta ollut. Eivät ne minusta tai meistä nyt niin hienosti käyttäydy, mutta hienoa, jos muut näkevät ne fiksuina tyyppeinä!

Niin, ja kyllä maailma on pieni! Lauantaina kävi ilmi, että Raiku ja Tarakka ovat olleet samoilla pentutreffeillä jossakin! Hassun hauskaa. Kivaa, että olemme nyt tutustuneet pieneen schipperkeen ja pieneen mudiin. Täytyy pitää meininkiä yllä jatkossakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti