torstai 2. heinäkuuta 2015

Pulloruokintaa

Laiska omistaja tässä, hei. Olemme jatkaneet (tai siis koirat ovat, minä en) ulkoruokintaa. Jekku tykkää kovasti, mutta Jalo ei niinkään innostu. Olen lopulta noukkinut sille maasta nappuloita ja syöttänyt ihan oikein kuulkaa kädestä. Sitten on mudillekin kelvannut. Pitäisiköhän se aina ruokkia ihan kädestä pitäen..?

Jotta homma ei kävisi liian itseään toistavaksi, annostelin tänään ruoat tyhjiin 0,5 litran muovipulloihin. Tämä olikin näppärämpää sikäli, että näin pystyn kontrolloimaan Jekun syömisen määriä paremmin. Jekulle lisäsin haastetta laittamalla vielä korkin höllästi kiinni. Jalo sai pullon ihan sellaisenaan. Kyllä tuossa terassilla alkoi kolina käydä, mutta eivät nuo ihan täysillä syttyneet. Tosin oli kuuma päivä (ehkä kesän kuumin tähän mennessä), ja nuo olivat jo riekkuneet pihalla muutenkin. Ehkä paukkuja ei sitten enää irronnut ruoan saalistamiseen. Että nyt pelisilmää omistajallekin...

Kaikesta huolimatta Jekku tyhjensi pullonsa melko nopeasti. Jalolla otti taas aikansa. Pari kertaa se nappasi pullon ja vei sen jonnekin pusikkoon, mutta palautti kyllä kiltisti sen minulle käteen asti, kun pyysin hakemaan.

Katsotaan, mitä keksin noiden päänmenoksi huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti