lauantai 11. heinäkuuta 2015

Mudikoru

Kun tuossa nyt keväällä ja kesällä oli minulla kaikenlaista, päätin, että kunhan kesä lopulta koittaa, palkitsen itseni eräällä korulla.


Näin viime syksyn maailmanvoittajanäyttelyssä eräällä naisella hienon hopeisen mudikorun. Koru puhutteli heti, joten halusin samanmoisen. Kysyin, mistä koru on peräisin. Se oli vieläpä kotimaista designia, yhdennaisenyrityksestä nimeltä Siro Design. Etsin korun oitis netistä, mutta asia jäi siis hautumaan. Kunnes nyt sen tilasin.






Kännykkäkameraotos ei nyt luo oikeutta korulle. Mutta näkeehän tuosta toki muodon ja mallin. Se on hieno!

Tämä ei muuten ole mikään maksettu mainos, vaan ihan vain halusin mainostaa ja tuoda esiin. Kuitenkin kyse pienestä suomalaisesta yrityksestä, joten se ansaitsee vähän mainosta. Palvelu oli nimittäin kerrassaan loistavaa! Yhteydenottopyyntööni vastattiin lähes välittömästi, sain tilattua korun ja sain maksutiedot ja heti seuraavana päivänä paketti oli postissa ja sitä seuraavana minulla kotona. Mudikoru oli kuulemma viimeinen laatuaan, mutta muuten valikoima on laaja, käykää tutustumassa! Ilahduttavan monipuolisesti eri koirarotuja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti