tiistai 27. maaliskuuta 2012

Se siitä

En tiedä, nousiko nyt tie agilityn saralla pystyyn. Olen tainnut mainitakin, että alkeisjatkokurssimme lähenee loppuaan, ja edessä on pienryhmäpaikan hakeminen. Lähetin pyynnön päästä jonottamaan tätä ryhmätreenipaikkaa. Sain vastauksen, että jonossa olemme, mutta jonot ovat pitkät ja voi mennä kauankin, ennen kuin paikkoja vapautuu. En sitten huomannut kysyä, että kuinkahan pitkä tuo jono mahtaa olla. Hiisi vieköön! Juuri, kun alkeiskurssin myötä laji pääsi viemään mukanaan! Nyt tulee sitten treenitaukoa entisestään. Harmittaa. Ymmärrän, että seurat haluavat pitää alkeiskursseja ja nille jatkoja, mutta miksi sisäänotto on niin suuri, jos käytännössä näiden alkeiskurssien jälkeen lajin jatkaminen on erittäin vaikeaa?

Jekun tassukin on vielä kipeä, mutta olen silti jo miettinyt varasuunnitelmaa. Eli kunhan Jekku on taas kunnossa, voisimme käydä ahkerammin Hitti-areenalla itseksemme (tai Viirun kanssa?) treenaamassa. Keväällä ja kesällä voisin myös käydä Kääppänöiden agilityssa, että pysyisi edes jonkinlainen kosketus lajiin.

Olen jostain lehdistä lukenutkin, että nykyään agilityyn on niin kova tunku, että kaikki eivät mahdu mukaan. En vain tajunnut, että mittakaava on tällainen ja jatkaminen näin vaikeaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti