perjantai 23. maaliskuuta 2012

Pahuksen pakkolepo

Anteeksi radiohiljaisuus. Tänne ei oikein kuulu mitään uutta tai ihmeellistä, päinvastoin. Jekku ontuu yhä tassuaan, joten pakkolepo jatkuu. Jekku on ihan parka, eikä ymmärrä, että miten niin ei voi riehua tai miten niin ei voida tehdä yhtään pidempää kävelyä. Muuten sitä ei tuo jalka tunnu vaivaavan, vaan vauhtia olisi ihan entiseen malliin. Eli astetta haastavampaa yrittää pitää sitä levossa. Jo kaksi agilitykertaa on jäänyt väliin, emmekä kyllä vielä tulevana maanantainakaan pääse. Sen jälkeen ei olekaan kuin yksi varsinainen kerta ja pari korvaavaa kertaa. Toivottavasti edes niihin päästäisiin.

Koska alkeisjatkokurssi lähenee loppuaan, tuli ajankohtaiseksi hakea pienryhmäpaikkaa, jos haluaa treenien jatkuvan. Ja haluanhan minä. Pienryhmissä on ilmeisesti täyttä, mutta toivottavasti pääsemme jonottamaan. Mitään vastausta ei ole vielä kyselyyn kuulunut. Olisi harmi jättää tämä tähän, kun vasta on päästy alkuun.

Niin, nyt ei siis kuulu kummempia. Pakkolepo jatkuu vielä toistaiseksi. Palataan, kun on jotain toivottavasti mukavampaa kerrottavaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti