sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Etsintäkuulutus

Etsintäkuulutus! Kadonnut motivaatio, jonnekin välillä Raisio - Lieto. En tiedä, mitä tapahtui. Agilitymotivaatio on nyt täysin hukassa. Vielä viikko sitten seuramestiksissä kulki ihan kivasti. Perjantain treeneissä ei ollut ollenkaan tekemisen meininkiä: minä vain sättäsin ja sähelsin, ihan kuin olisin ollut radalla ensimmäistä kertaa eläissäni. En jäänyt hinkkaamaan, vaan ensimmäisen ratayrityksen jälkeen lopetin. No, huono kenraali, hyvä suoritus, tuumin ja suuntasin lauantaina ATT:lle Varsinais-Suomen piirinmestaruuskisoihin. Eka rata vaikutti ihan suoritettavalta. Olin iloinen, kun kuvittelin, että kerrankin osasin suunnitella hyvät valssit ja vastakäännökset. Mutta eipä se sitten ihan niin mennyt. Kiva vastakäännös joo esteellä neljä, mutta sen jälkeen hetkeksi hukkasin Jekun, ja se sitten hyppäsi esteen vielä toisesta suunnasta varmuuden vuoksi. Jatkoin kuitenkin tietysti rataa. Ihana entinen treenitoveri huusi kannustusta katsomosta, se tuntui kivalta. Jos jotain hyvää, niin kepit ainakin sujuivat mallikkaasti! Sitten taas loppurata meni kertakaikkiseksi sähellykseksi. Istuin ja katsoin minien radan loppuun ja huomasin monta parempaa tapaa suorittaa muutamat esteet. En jaksanut jäädä odottelemaan medejä ja sen jälkeen uuden radan rakennusta ja jännitystä, vaan pakkasin Jekun autoon ja lähdin kotiin.

Nyt vaan tuntuu, että ei suju, ei sitten millään. Jekulla olisi vihdoinkin vauhtia ja keppivarmuutta. Kontaktit ovat pielessä ja keinu ja puomi ovat todella hitaat. Suurin ongelma on kuitenkin kartturissa. Miten minä en osaa ohjata!? Tuntuu, kuin en olisi näiden vuosien aikana kehittynyt ollenkaan. Todellisuudessa olenhan minä, varmasti paljonkin, mutta silti juuri nyt tuntuu, että ei tästä tule mitään. Harmittaa, kun en vain löydä itsestäni oikeanlaista asennetta ja kovuutta ja meininkiä, en niin millään.

Huh, tulipa tästä nyt varsinainen itkuvirsi. Ensi perjantain treenit jäävät meiltä nyt joka tapauksessa väliin, mikä voi olla ihan hyväkin. Sen jälkeen kyllä aion jatkaa treenaamista, ja syyskuun lopun kisoihinkin olen Jekun ilmoittanut. Katsotaan, mitä tästä vielä tulee, vai tuleeko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti