keskiviikko 20. elokuuta 2014

Sataa sataa ropisee

Jo on ilmoja pidellyt! Ensin oli ne armottomat helteet, nyt sade ei tunnu taukoavan millään. Melko hyvin toisaalta olemme onnistuneet sadekuurojen välillä käymään kävelyillä. Vaikka itse pystyisikin varustautumaan sadevaattein, ei noissa rankkasateissa ole ollut kiva painella koirien kanssa, ei varsinkaan, kun on myös ukkostanut. Jaloa itse sade ei häiritse. Se on kyllä varsinainen jokasään koira: kulkee niin helteellä kuin sateellakin. Jekku sen sijaan ei pidä ääri-ilmiöistä: ei helteestä eikä varsinkaan sateesta. Onpa se joskus jopa jäänyt ulko-ovelle pönöttämään ja kieltäytynyt astumasta sateeseen.

Olemme tosiaan onnistuneet harppomaan lenkkimme maltillisessa sateessa, paitsi tänään. Koirat olivat yhteensattumista johtuen mielestäni olleet hieman turhan pitkään kotona keskenään, joten olin suunnitellut hieman pidempää kävelyä. Mutta kun sade yltyi eikä osoittanut laantumisen merkkejä, oli tyytyminen ihan normaaliin kävelyyn. Sen verran rankasti satoi, että Jekku meinasi tehdä tenän, kun sitä sen verran rankasti ärsytti silmiin osuvat pisarat. Olisi ihan pitänyt kuvata se inhontäyteinen ilme, mikä pienellä rassukalla oli!

Jalon toko on taas edistynyt, jee! Nyt pitäisi saada häiriötä ja samalla siirtyä uusiin paikkoihin tokoilemaan. Ehkä jopa ensi viikolla, jos ilmat sallivat, voisin mennä Jalon kanssa jonnekin puistoon treenaamaan. Itse puolestani pääsin ATT:n fysiikkavalmennusryhmään, joten toivottavasti syksyn aikana on tiedossa kunnon kohoamista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti