perjantai 4. maaliskuuta 2011

Mattokuningas

Olen jo kertonut Jekun kenkäfriikkeydestä ja johtojen tuhoamisesta. Ja siitä, miten se tuhosi Miehen kännykän, veti pokkarit hyllystä ja kantoi DVD-levyjä sängyn alle. Nämä kaikki, ja vähän muutakin irtonaista roinaa, on nyt siirretty Jekun ulottumattomiin. Edelleen se yrittää ottaa tavaraa pöydiltä, mutta on liian nopea, että sen saisi rysän päältä kiinni. Jekku ei kuitenkaan jää toimittomaksi. Sen uusin aluevaltaus ovat matot. Meillä on eteisessä Miehen mummon kutoma villainen räsymatto. Se on aika kevyt, joten Jekku on hoksannut, että saa helposti retuutettua sitä. Eilen se oli raahannut maton makuuhuoneeseen. Itse en ollut tätä todistamassa, mutta olen aiemmin nähnyt sen ottavan reunasta kiinni ja vetävän maton kasaan.

Muistan, kun olimme ihan ensimmäisiä kertoja katsomassa Jekkua. Silloinkin se aikansa touhuttuaan meni pentulaatikkoonsa, otti pohjalla olevasta viltistä kiinni ja veti sen reunan päälleen. Sillä on siis jo ihan pienestä pitäen ollut taipumusta erilaisten vilttien ja mattojen kiskomiseen. Välillä se myös kovasti äristen yrittää "tappaa" petinään olevaa tyynyä ja retuuttaa sitä pitkin huoeneita.

Nyt Jekulla taitaa alkaa karvanlähtöaika. Ainakin olen huomannut, että siitä irtoaa hieman aiempaa enämmän karvaa. Olen parina iltana harjannut sitä, ja kyllä siitä silloinkin on ihan iloisesti karvaa lähtenyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti