perjantai 11. helmikuuta 2011

Kenkäfriikki iskee jälleen

Joskus aiemmin jo kirjoitin Jekun ihastuksesta kenkiin. Tuon taipumuksen myötä hankin eteiseen säilytyslaatikot kengille, mutta koska laatikoissa yhä kesäkenkiä, pitää talvikenkiä säilöä joko hattuhyllyllä tai viereisessä siivouskomerossa. Jekun hinku kenkiin on kova. Niinkin kova, että se on lähtenyt tonkimaan niitä säilytyslaatikoista. Tuossa eräänä päivänä puhuin (taas vaihteeksi) puhelimessa hyvän ystäväni - kenkäfriikki hänkin (terkkuja darling!) - kanssa, kun kuulin vähän outoa kolinaa. Jekku juoksi eteisestä makuuhuoneeseen ja sängyn alle kenkä suussaan. Eteisessä on siis kenkälaatikoita kahdessa pinossa, yhteensä neljä laatikkoa. Päällimmäiset olivat koskemattomia, mutta alimmaisesta laatikosta se oli kaivanut - yllätys yllätys - hopeisen Vagabondin ballerinani! Pettämätön maku sillä on, täytyy myöntää. Olin vähän meinannut, että kyseiset kengät olisivat voineet jäädä jo eläkkeelle, mutta toisaalta ajattelin, että kyllähän ne vielä olisivat kelvanneet. No, eivät kelpaa enää. Jekku teki niistä kertakaikkisen selvää. Ai niin, myös Miehen kännykän se söi. Se tosin toimii yhä, vaikka ulkoisia vammoja saikin.

Valittelin viimeksi sitä, että Jekku sai vähän köniinsä koirapuistossa ja seuraavalla kerralla siellä riehui. Nyt emme ole käyneet sen jälkeen koirapuistossa, mutta hihnassa Jekku on käyttäytynyt hyvin. Olemme tavanneet rähiseviä narttuja, mutta Jekku ei ole ollut moksiskaan.

Sunnuntaina on taas schipperketreffit. Kivaa päästä sinne pitkästä aikaa, vaikka melkoista pakkasta onkin taas luvattu. Toivottavasti sisko Stara ja äiskä Iita tulisivat myös paikalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti