sunnuntai 23. huhtikuuta 2017

Paluu juurille

Palasimme Jalon kanssa sinne, mistä kaikki aikanaan alkoi: Tuijan koirakoululle. Mitään syytä ei ollut, miksi emme jatkaneet siellä pentu- yms. kurssien jälkeen. Viihdyin Tuijan opissa aina varsin hyvin ja koin, että Tuija loi hyvää ryhmähenkeä. Sitten jostain syystä erinäisten vaiheiden kautta päädyin Paulalle, mitä en kyllä sitäkään kadu ensinkään. Loimaan rally-tokokisoissa törmäsin taas Tuijaan, ja hän houkutteli meidät taas oppiinsa.

Niinpä ilmoitin Jalon Tuijan kurssille. Parhaiten ajallisesti sopi alkeiskurssi. Vaikka oikeasti osaammekin jo aika paljon kaikkea, ei tee yhtään huonoa lähteä taas ihan perusasioista liikkeelle! Oli myös kiva päästä näkemään Tuijan uusi treenihalli Littoisissa. Mutta parasta kaikista oli Jalon käytös! Se oli odottaessa täysin lunki ja makoili paikoillaan. Vähän se vinkui yhden nartun perään, mutta ei ollut mitään ylitsepääsemätöntä häiriötekijää onneksi kuitenkaan.

Teimme aika simppeleitä juttuja, mitkä Jalo kaikki hallitsi. Siitäkin tuli hyvä mieli, että osasimme suorittaa pyydetyt jutut. Tämä kurssi kestää nyt toukokuun puoleen väliin asti suunnilleen. Kesä on vielä yksi iso musta aukko, mutta toivottavasti viimeistään syksyllä pääsisimme taas treenaamisen syrjään kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti