maanantai 2. tammikuuta 2017

Uusi vuosi, ei kujeita

 Hyvää alkanutta vuotta kaikille!

Ensin ajattelin jättää tällaisen vuosikatsauksen suuntaan ja toiseen täysin tekemättä, mutta päätinpä sitten kuitenkin koota vähän ajatuksia. Vuosi 2016 jääköön aikakirjoihin vähän sellaisena välivuotena, jolloin ei tapahtunut juuri mitään ihmeellistä, ei hyvässä eikä onneksi pahassakaan. Tai no, muutto omakotitaloon nyt oli melkoisen iso ja yllättäväkin juttu toki! Vuoteen mahtui kyllä sitten myös reissu Viron näyttelyyn Romun kanssa, oma reissuni niin ikään Viroon oppilaideni kanssa, sekä sitten kesällä tekemämme kesälomamatka Karigasniemelle ja Norjan puolelle Hammerfestiin. Tuossa taisivat olla vuoden kohokohdat. Koiraharrastusrintamalla vuosi oli kaikkein hiljaisin ja passiivisin tämän kuuden vuoden aikana kun koiran olen omistanut. Kevät meni muutossa, syksy sitten työväsymyksen kourissa. Tulevaksi kevääksi en oikein myöskään uskalla suunnitella paljoa mitään, kun työt edelleen kuormittavat. Enkä uskalla mitään miettiä kesäksikään. Suuntaan toiveeni syksyyn: jospa sitten pääsisin harrastuksiin uudella innolla kiinni!

Mutta asiaan. Katsaus vanhoihin tavoitteisiin:

Vuosi 2016

Mitäpä tältä uskaltaisi odottaa?

Jekku

Tavoitteenani on nyt vain mahdollisimman ehjä treenikevät. Mieli tekisi jo kovasti kisaamaan, mutta treenataan nyt ensin.




No ei nyt ihan mennyt niin kuin suunnittelin. Keväällä treenasimme kyllä, mutta kun koin olevani valmis kisaamaan, tuli sitten kaikkea. En tiedä mitä. Mutta kisaaminen jäi ihan muutamiin kisoihin, joissa tuli epäonnistumisia enemmän kuin onnistumisia. Tiedän, että pitäisi (tai olisi pitänyt) kisata ahkerammin: ei kai se suju, kun mitään rutiinia ei ole. Mutta no, se siitä.
 
Jos pääsemme Jalon kanssa rally-tokoilemaan, Jekku voisi tulla myös mukaan.

No, ei ollut Jekku mukana.
 
Niin, ja schipperketreffeillä aion käydä ahkerasti!

Enkä käynyt treffeilläkään...
 
Jalo

En valitettavasti voi enää jatkaa rally-tokon vakioryhmässämme. Jotain aktiviteettia Jalolle siis pitäisi keksiä. Yhteen rally-tokoporukkaan olen menossa mukaan. Eli rally-tokoa ja toivottavasti jokunen kisa. RTK1 voisi olla tulevan vuoden tavoite!

No, kesällä onneksi aktivoiduimme rally-tokon suhteen Jalon kanssa! Sillä seurauksella, että syksyksi ilmoitin meidät taas vakiryhmään, ja sitten alkoikin tapahtua! Vuoden kohokohta on ehdottomasti ollut Jalon edistys rally-tokon parissa! Kisaamaan emme päässeet, mutta nyt se ei edes haittaa. Sen verran hienon treenisyksyn vetäisimme!
 
Paimennusta haluan ehdottomasti päästä kokeilemaan!

No tämä sentään toteutui sen verran, että kerran kävimme!
 
Nyt sitä jälkeä, hitto vie! Jokin muukin nenänkäyttöjuttu voisi olla kiva.

Jooei.
 
Myös TKK:n tokotreeneihin voisi yrittää päästä.

Jooei.
 
Romu

Romulle on pari näyttelyä katsottuna. Ulkomaat kiinnostaisivat kovasti! Riippuu vähän rahatilanteesta, miten niiden kanssa käy.


Kävimme siellä Virossa. Sitten totesin, että nuo reissut ovat Romulle sen verran stressaavia, kun se joutuu olemaan pois laumansa luota, että jätämme tämän harrastuksen tähän. Harmi, mutta koiran ehdoilla tässä mennään.

Okei, se siitä vuodesta. 2017 kehiin!

Jekku

Minä tein nyt sitten sen päätöksen, että jätän agilityn yhä tauolle. Minulla on jo useana perjantaina tiedossa muita menoja ja juttuja, ja itseni tuntien tiedän itseni myös niin väsyneeksi, etten jaksa välttämättä treeneihin raahautua. Lisäksi kesä ammottaa suurena kysymysmerkkinä, joten ainakaan mikään kisaaminen ei tavoitteena olisi. Tässä kun on muiden blogeja lueskellut ja agilityvideoita katsellut, on kyllä vähän hinku kentille. Se on sinänsä hyvä tunne, että ehkä se sitten syksyllä taas siivittää meidät toivottavasti agilityn pariin!

Vähän myös olen ajatellut viritellä jotain rally-tokoa, taas, Jekullekin.

Treffeillä käyn, jos aikatauluihin ja jaksamiseen passaa.

Jalo

Jalon kanssa jatkamme rally-tokoa nyt täällä Turun seudulla, tai siis Liedossa. Vuoden ekat treenit ovat huomenna! Jee! Olen myös katsonut jo kalenteriin vähän kisoja. Eli ainakin se RTK1 olisi tämän vuoden tavoite!

Perjantaina menemme Halikkoon Paulalle kokeilemaan nose workia. Katsotaan, miltä se vaikuttaa. Jos se tuntuu sopivalta, siitä voisi sitten ihan jonkun kurssin käydä.

Luulen, että Jalon osaksi en nyt kirjaa mitään tämän enempiä. Jos jotain muuta tulee, se on sitten ihan vaan plussaa ja ekstraa.

Romun osalle en aseta mitään. Romu asuu Miehen äidin kanssa Espoossa ja viettää siellä kivaa kotikoiran elämää. Ehkä välillä Jalo ja Romu pääsevät treffaamaan toisiaan.

Melko maltillinen vuosi siis tavoitteiden suhteen ainakin tulossa. Niin joo, ehkä blogia voisi päivittää ahkerammin, jos siis jotain päiviteltävää ilmenee!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti