perjantai 10. kesäkuuta 2016

Viikon treenit

Tällä viikolla molemmat koirat pääsivät pitkästä aikaa (tai siltä ainakin tuntuu) treenaamaan. Jalo pääsi keskiviikkona rally-tokoon ja Jekku tänään agilityyn. Hauskaa oli!

Vähän jännitti rally-tokossa, kun on taas ollut taukoa treenaamisesta, varsinkin ryhmässä. Lisäksi kaikki ryhmäläiset olivat vieraita, mutta onneksi narttuja. Jalo siis oli lähinnä lääpällään, mutta tekeminen ei häiriintynyt. Radalla oli pari vaikeahkoa kohtaa, varsinkin hihnassa tehdessä, mutta kyllä nekin klaarattiin. Yhdessä kohdassa koira piti jättää istumaan, jatkaa itse matkaa ja sitten liikkeestä kutsua koira mukaan. Ja tämäkin onnistui, jopa kolmesti! Hyvä Jalo! Paulakin totesi, että Jalo on kuin toinen koira; se keskittyi hyvin eikä hötkyillyt tai häiriintynyt muista. Jee! Saatoinpa sitten ilmoittautua syksyksikin vakkariryhmään... Vielä en tiedä, millä harrastukseni rahoitan. Ehkä siirryn syömään kaurapuuroa tai jotain, mutta väliäkö sen, kunhan saa harrastaa!

Jekku pääsi tänään agilityyn. Se sai tehdä taas Tanian kanssa, kun itse en ollut tänään oikein juoksukuntoinen. Ensin Jekku selvästi empi, että lähteäkö Tanian matkaan vai ei, mutta näköjään lauantaimakkara vei voiton minun seurastani. Kaksi rataa he kirmasivat, ja hyvin kirmasivatkin! Oli kyllä kiva taas vaihteeksi katsoa Jekun menoa sivusta ja huomata, että kyllähän se osaa, jos ohjaaja osaa viedä, ja vauhtiakin löytyi! Vähän harmittaa, kun unohdin ilmoittaa Jekun sunnuntain kisoihin. Viime viikolla sekä kisat että treenit jäivät väliin, kun minulla ei ollut autoa käytössä. Nyt sitten taas sunnuntaisten kisojen jälkeen ei hetkeen ole skaboja lähistöllä, ja minä kun olen vähän laiska lähtemään kauemmas. Täytynee ehkä kuitenkin katsoa, jospa sitä viitsisi jonkun kesäretken lähteä tekemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti