keskiviikko 26. kesäkuuta 2019

Jälleennäkeminen

Hiphei! Otsikko itsessään on monitulkintainen. Näin tervehdin taas teitä, mahdolliset lukijat. Lisäksi tapahtui eräs ihan konkreettinen ja fyysinen jälleennäkeminen, kun Jalo ja Romu tapasivat pitkästä aikaa! Kesäkuun toisella viikolla Romun omistajat olivat tulossa mökkeilemään Turun suunnalle, joten he ehdottivat tapaamista. Jo vain se laitettiin järjestymään!

Sovimme tapaamispaikaksi Ruissallon Saaronniemen, koska siellä on sekä koirapuisto että koirien uimaranta. Sää oli helteinen, joten ajattelin, että veljekset menisivät varmasti mieluusti uimaan. Jännitti!

Kaipa veljekset toisensa muistivat. Varsinkin Jalo oli kovin innoissaan, Romu vähän vähemmän. Jalo olisi kovasti halunnut saada Romua riehumaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Meitä ihmisiä Romu hädin tuskin noteerasi.

Siirryimme aika pian puistosta uimarannalle. Olimme hetken ainoat siellä. Romu on noista kyllä se vesipedompi. Jalo kyllä säntää heti veteen mutta ei lähde uimaan. Romu puolestaan ihan uimalla ui. Niille heitettiin leluja ja keppejä, minkä myötä Jalokin lopulta uskaltautui uimaankin. Rannalle tuli myös labradori ja kultainennoutaja, ja varsinkin labbis aika röyhkeästi varasti Romun lelun, eikä meinannut antaa sitä takaisin. Kun heitin Jalolle veteen kepin, jonka se nouti, säntäsi kultsu keppiin kiinni. Hetken koirat siinä murisivat, kunnes Jalo totesi, että lienee parasta vetäytyä. Onneksi. Pelkäsin jo, että joudun menemään veteen erottamaan koiria. Lopulta tuokin kaksikko lähti, joten saimme olla vielä hetken keskenämme.

Oli kyllä mukavaa nähdä! Jalo oli vielä seuraavana päivänäkin väsynyt. Olen todella onnellinen, että Romu on saanut ansaitsemansa hienon ja hyvän kodin!

Lopuksi kuvamateriaalia, jonka Romun omistaja Anne taltioi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti