keskiviikko 4. heinäkuuta 2018

Jekun treffit

Tänään Jekkua lykästi: se pääsi tapaamaan Demiä ja Hania, jotka myös asuvat Raisiossa. On jo pitkään ollut puhetta, että pitäisi meidän raisiolaisten treffata yhdessä, ja vihdoin saimme toimeksi. Jalo sai jäädä kotiin.

Hieman on haastavaa tämä mustien koirien kuvaaminen. Kati sai sentään onnistuneen otoksen.
Jekku oli kyllä heti innoissaan, kun näki pieniä mustia tyttöjä. Kävelimme Raision Alppiruusupuistoon (enpä ollut sielläkään ennen käynyt mutta jatkossa kyllä käyn!) ja kiersimme siellä ja sieltä lenkin. En tiedä, paljonkohan lenkille tuli pituutta, mutta ihan kivasti kylläkin. Minulla ei ollut mitään käryä, missä päin olemme, mutta onneksi oli paikallisia mukana. Olisipa täällä meilläkin päin Raisiota yhtä kivoja reittejä! Ihmeesti Jekkukin jaksoi, vaikka aamun sateen jälkeen päivästä tuli aurinkoinen ja lämmin. Kotikulmilla Jekku tuntuu hyytyvän paljon helpommin.

Lenkin jälkeen menimme vielä Demin ja Hanin kotiin. Jekku kierteli kaikki paikat, eikä ollut moksiskaan pienestä pojasta, joka myös asunnossa temmelsi. Siitä Jekku on kyllä ihana, että on niin avoin ja kiltti kaikille ihmisille. Muutoin sitten taas... hohhoijaa. Asunnossa oli pieni takapiha, jossa olisi vapaasti saanut käydä, mutta pakkohan Jekun oli merkata sisälläkin. Onneksi pitkän lenkin ansiosta ei ollut juuri mitään, millä merkata. Mutta silti vähän hävetti ja stressasikin. Eikä Jekku olisi Jekku, ellei se vähän lisää jekkuilisi. Niinpä lähdettyämme etsimään, mihinköhän Jekku on merkannut, se huomasi tilaisuutensa tulleen, kiipesi keittiön pöydälle ja varasti pullan! Argh! Ai niin, ennen tätä kaikille koirille tarjoiltiin dentastixit. Tytöt söivät omansa, mutta sen Jekku sitten kävi piilottamassa pihalle.

Demin ja Hanin laumaan kuuluvat myös kanit Piki ja Kuua. Ne olivat takapihalla häkissä. Jekku kävi vilkaisemassa niitä mutta ei noteerannut niitä sen kummemmin. Puput tosin pönöttivät ihan paikoillaan, joten en tiedä, tajusiko Jekku edes, mitä häkissä oli. Söpöjä ja niin pehmeitä nuo puput kyllä olivat!

Oli mukava iltapäivä, kiitos ja anteeksi! :D

Lopuksi vielä sarja parhaita paloja schipperkejen kuvaamisesta...





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti